1. Klik hier om het speciale tarief van 14 euro korting bij One.com te krijgen en klik vervolgens op “Nu aan de slag”.

Opmerking: One.com compenseert Blog Starten bij aankoop met deze kortingslink, dus al mijn hulp is gratis voor jou! Neem contact met me op als je problemen ondervindt bij het starten van je blog.

2. Selecteer uw plan. Het Explorer plan is degene die ik aanbeveel voor nieuwe bloggers. Klik op “Koop nu” om uw plan te kiezen.


3. Typ uw voorkeur domeinnaam in het zoekvak ​​en klik vervolgens op het vergrootglas om te zien of deze beschikbaar is.

4. Als het domein niet beschikbaar is, krijgt u een lijst met vergelijkbare domeinnamen die beschikbaar zijn. U kunt een van de voorgestelde domeinen kiezen of een andere naam typen om te proberen.

5. Zodra u een beschikbare domeinnaam heeft gevonden, wordt u naar de registratiepagina geleid waar u al uw factureringsgegevens invoert.

6. Vervolgens wordt u gevraagd een wachtwoord voor uw account aan te maken. Wanneer dat is gebeurd, heb je de mogelijkheid om naar je Configuratiescherm te gaan

7. In je configutratiescherm heb je de mogelijkheid om WordPress te gaan installeren door te klikken op het blauwe vak

Vergeet niet om uw logingegevens voor WordPress ergens veilig te bewaren. Je krijgt ook een mail met die gegevens.

Vanaf nu kan je inloggen op http://www.mijndonein.com/wp-login.php waarbij je mijndomein.com vervangt door uw eigen domeinnaam.

Wat is het volgende?

Ga verder met stap 3 van deze handleiding om te leren hoe u uw blog kunt gebruiken.

Volgende stap

 

 

Geef een reactie