Mijn naam is Reginald Dierckx en ik heb de gemakkelijkste handleiding voor het starten van een blog geschreven, zodat je vandaag nog aan je blog kunt beginnen!

Ik had het geluk om begin jaren 2000 aan de slag te gaan met websites. Dit was een tijd waarin het internet net begon te groeien. Dit gaf me de kans om deel uit te maken van een zeer opwindende periode waarin de dingen heel snel online veranderden.

En weet je wat? Het is sindsdien niet vertraagd. Technologie verandert in een hoog tempo.

Ik heb dingen zien komen en gaan, maar een van de dingen die blijven hangen zonder al te veel te veranderen, is bloggen. Mensen delen graag hun gedachten en ideeën, en andere mensen lezen ze graag.

Wat is Blog Starten?

Blog Startenis een plek waar ik de kennis van mijn ervaringen met het starten van blogs en websites kan delen. Naast mijn eigen blogs hebben verschillende van mijn vrienden en leden van mijn familie me gevraagd om hen te helpen bij het opzetten van hun eigen blogs. Dit gebeurde zo vaak dat een van mijn vrienden voor de grap naar mij begon te verwijzen als “de blog starter”.

Ik realiseerde me dat er veel andere mensen zijn die hun eigen blogs willen starten, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Omdat ik niet iedereen persoonlijk kan helpen, besloot ik dat ik een blog zou maken die mensen precies zou laten zien hoe ze het moesten doen, zelfs als ze absoluut geen eerdere ervaring hadden.

Bij het nadenken over hoe ik de website zou noemen, besloot ik dat mijn bijnaam geweldig zou werken. Dus, zo is “Starten Met Blog” ontstaan!

Contact

Heb je niet genoeg aan de uitleg op deze blog dan kan je mij contacteren via het contactformulier. Ik probeer persoonlijk te antwoorden op relevante vragen.

Geef een reactie