Bekijk ook eens een aantal andere goede websites waar je goede boeken kan vinden om te lezen.

BesteJeugdboeken.com

Beste Jeugdboeken heeft uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018 en later en de beste jeugdboeken ooit als je op zoek bent naar een nieuw jeugdboek om te lezen. De lijsten bevatten zowel de klassiekers in het genre als heel nieuwe boeken. We hebben ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jaar en jeugdboeken vanaf 15 jaar; en een lijst met jeugdboeken die worden verwacht, als je eens wil kijken wat er binnenkort wordt uitgebracht. Bijkomende thematische lijsten zijn onder andere een top 10 van Young Adult fantasyboekenjeugdthrillers, de beste Young Adult series en nog veel meer. In totaal zijn er zo meer dan 100 boeken te vinden op de site, dus voor elk wat wils.

BesteKinderboeken.com

Een website met de bekendste en leukste kinderboeken voor 0 tot 12 jarigen met lijsten van kinderboeken per leeftijd. Er worden geregeld nieuwe kinderboeken toegevoegd en er zijn zo nu al meer dan 150 boeken op de site te vinden.

SpannendeBoeken.com

Spannende Boeken is een website die gericht is op de beste spannende boeken en thrillers. De belangrijkste lijst is de lijst met de beste thrillers van 2020, maar ook voor vorig jaar hebben we een lijst van beste thrillers 2019. Daarnaast heb je er ook nog allerlei lijsten zoals thrillers met seriemoordenaarsScandinavische thrillers, thrillers in Detective & Mysterie en nog veel meer. Voor de liefhebbers zijn er ook top tiens van de beste psychologische en literaire thrillers. Voor jongeren heb je dan weer een lijst met meer dan 20 jeugdthrillers. Genoeg keuze dus om je volgende favoriete boek te ontdekken.

BesteFantasyBoeken.com

Een website gewijd aan de beste fantasy boeken van het moment. Met lijsten van de beste fantasy boeken series en de beste Young Adult fantasy boeken voor de jeugd. Aparte lijsten zijn nog de lijsten met boeken met een sterk vrouwelijk hoofdpersonage en met boeken zoals de boeken van Harry Potter. Een echt paradijs dus voor fantasy liefhebbers.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 150 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste science fiction boeken vinden van nu en vroeger. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste science fiction boeken series en de beste science fiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een erg populaire lijst van de beste science fiction boeken voor fantasy fans. Op nummer één daar staat Duin van Frank Herbert, op nummer 2 vind je de Hyperion Canto’s van Dan Simmons, een serie van 4 uitstekende science fiction boeken.

Horrorboeken.com

Een website gewijd aan de beste horror boeken van nu en de echte klassiekers van vroeger. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken dus om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt. Ook aan de fantasy liefhebbers is gedacht met een lijst van horrorboeken speciaal geselecteerd voor hen.

Boekentips.com

Boekentips.com  is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden. Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2020, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit, beste oorlogsboeken ooit en de beste kookboeken van 2019 en daarvoor. Door een koppeling met de bol.com cataloog kan je op de site ondertussen de nieuwste boeken vinden in alle mogelijke genres en subgenres.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken van 2020 naast nog veel andere. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met dieet kookboeken om gezond en gemakkelijk af te vallen. Ondertussen staan er ook de nieuwe en beste kookboeken van 2019 op de website en populaire vegetarische kookboekenvegan kookboekenkookboeken voor de barbecue of kookboeken om lekker te gaan bakken. Ook aan de kinderen en ouders met kinderen is gedacht met onze lijst van beste kinderkookboeken die erg populair is en veel bezoekers krijgt.

Andere websites

Op Muziektips.com vind je de beste muziek cd’s van nu en vroeger. Zoek muziek aan de hand van de artiesten of op genre. Door een koppeling met de bol.com catalogus vind je heel veel lijsten in heel veel genres terug op de site.

Moppen: Op moppenbak.com vind je de beste moppen en grappen. Ook raadsels kan je terugvinden op de site.

Op 1001moppen.be vind je de allerbeste Nederlandstalige moppen.

Op De Top 10 lijstjes vind je allerlei top tiens die leuk zijn om te lezen.

Op Raadsel Heaven .com vind je de beste raadsels voor kinderen en beste raadsels voor volwassenen. Voor de echte bollebozen zijn er de raadsels voor geleerden met echte breinbrekers.

Op Sensationeel.com vind je erg veel grappige verhaaltjes, verschillende ervan gaan over katten.

Op Gratis Software & Apps vind je de beste gratis software voor Windows, Mac, Linux, Android en iOS. Zo kan je de beste gratis muziekspelers vinden op de site, naast nog vele andere goede, en vooral gratis, software.

Engelstalige boeken websites